APK service in Amerongen

U wilt toch ook veilig de weg op?

 Voor een betrouwbare APK (Algemene Periodieke Keuring) bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf H. Buijink. Onze keurmeester beoordeelt uw auto op veiligheid en kijkt of hij voldoet aan de gestelde milieueisen.

Bij ons kost een volledige APK €50,- (excl. btw. excl. evt emissietest voor diesel voertuigen Incl. afmelding bij de RDW). 

In combinatie met een kleine of grote onderhoudsbeurt is de Apk altijd gratis, u betaalt alleen de wettelijk verplichte afmeldkosten en indien van toepassing de emissietest voor diesel

Mocht een reparatie onverhoopt noodzakelijk zijn kunnen wij deze direct verrichten. In dat geval neemt onze APK-keurmeester contact met u op om te bespreken wat noodzakelijk is om uw voertuig goedgekeurd te krijgen.
Het is belangrijk te weten of en wanneer uw voertuig APK goedgekeurd moet zijn. Dit is afhankelijk van een aantal factoren (soort brandstof, gewicht en leeftijd voertuig). Op de website van de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) kunt u deze informatie vinden. Hier vindt u ook meer informatie over de APK en de keuringseisen voor auto’s.